Ankara Esenboğa Havaalanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde SunExpress Havayolları kontuarı önünde uçuş saatinden 3 saat önce bulunun. Havaalanındaki çıkış işlemlerinin ardından, Mısır’ın egzotik tatil destinasyonu Sharm El Sheikh’e hareket edeceğiz.
Uçuş Bilgileri:
Havayolu: SunExpress
Uçuş No: XQ724
Kalkış: 23:30, Ankara Esenboğa Havaalanı (ESB)
Varış: 02:00, Sharm El Sheikh Havaalanı (SSH)
Otele varış: Gece saatlerinde otelimize varıyoruz, konaklama otelimizde.
Sabah, kahvaltısının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan dalış turu, çöl safarisi veya Kahire Piramit Ziyareti gibi turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.
Sabah kahvaltısının ardından otelinizde serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak dalış turu veya çöl turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.
Bugün, kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra Kahire Piramit Ziyareti turuna katılabilirler. Akşam, otelimizde dinlenmek ve keyifli bir akşam yemeği ile günü tamamlamak için serbest zaman. Geceleme otelimizde.
Sabah, kahvaltısının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.
Sabah, kahvaltısının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde
Sabah, kahvaltısının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.
Sabah, kahvaltının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman. ***Uçuş saatimize göre en geç Saat 12:00 itibari ile odalarımızı boşaltarak Check out yapıyoruz. (Otelin de müsait olması durumunda ve rehberimize önceden bilgi verilmesi koşulu ile ekstra ücret ödeyerek odanızı havalimanı transfer saatine kadar tutabilirsiniz.). Rehberimiz tarafından belirlenen saatte havalimanına transfer. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Ankara’ya uçuşumuz başlıyor.
· Tekne İle Ras Mohamed Turu // 55 USD Kişi Başı Yetişkin – 30 USD Çocuk Ücreti
Kızıldeniz'in en önemli rezerv alanlarından Ras Mohammed Milli Parkı içinde bulunan el değmemiş mercan resifleri ve canlı su altı dünyasını yakından keşfedeceğiniz bir tekne gezisine davetlisiniz. Otelinizden alınacak ve Ras Mohammed Doğal Parkı'ndan turunuza başlayacaksınız. Mercan resiflerinde dalgıç rehberler eşliğinde şnorkel ile yüzme yapabilirsiniz. Ayrıca "White Island" olarak adlandırılan ve deniz üzerinde doğal oluşum ile meydana gelen beyaz kum adasına uğranılacaktır. Burada resim çektirebilir ve şifalı olduğuna inanılan kumları ile kendinize bakım yapabilirsiniz. Öğle yemeği tur esnasında açık büfe olarak alınacaktır. Meşrubatlar yemeğe dahildir. Ayrıca yemek sonrasında mevsimsel meyve ikramı yapılmaktadır. *Açık Büfe Menüsü : Salata Büfesi + Izgara Tavuk + Izgara Köfte + Patates Kroket + Pilav + Makarna + Tatlı ** Maske+Palet+Şnorkel geziye katılım için zorunlu olmamakla birlikte, dileyenler tur başlamadan kiralama yapabilir. Günlük kiralama ücreti parça başı ortalama 3$'dır.
· Sea Scope (Deniz Gözlemi) Turu // 50 USD Kişi Başı Yetişkin – 35 USD Çocuk Ücreti
Bölgenin en lüks, yarı denizaltı denilen 80 kişilik Royal SeaScope alt bölümü cam seyir tekneleriyle gerçekleştirilen ve 2 saat boyunca Kızıl Deniz'in 3 metre altında ıslanmadan müthiş deniz yaşamını gözlemleyebileceğiniz harika deniz altı seyahati. Çocuklu ailelere tavsiye edilir..
· Tüplü Dalış "Scuba" Turu // 60 USD Kişi Başı Yetişkin
Otelinizden alınarak Ras Mohammed Mill Parkı'nda bulunan hareket alanına götürüleceksiniz. Dalış ekipmanlarınızın teslim alınacağı alanda kısa bir eğitimin ardından tekneler ile dalış yapılacak noktalara gideceğiz. Uzman eğitmenler eşliğinde 10 mt tüplü dalış yapacaksınız. Gün boyu farklı noktalarda yapılacak dalışlar arasında öğle yemeğiniz teknede açık büfe olarak servis edilecektir. 12 yaştan büyük ve sağlık problemi olmayan herkes bu aktiviteye katılabilir. *Açık Büfe Menüsü : Salata Büfesi + Izgara Tavuk + Izgara Köfte + Patates Kroket + Pilav + Makarna + Tatlı
· ATV Çöl Safari // ATV Tek kişi 30 USD , ATV iki kişi 50 USD (Çocuk İndirimi Yoktur)
Otelinizden alınarak başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek aksiyon dolu bu eğlenceli turda 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek, muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek ve çölde deveye binme imkânı bulacaksınız. Son durağımız olan Bedevi çadırında çay ikramı ile dinlenecek ve otelinize geri bırakılacaksınız. *** Bedevi Çayı ve Kask tur fiyatına dahildir. Baş &Yüz Örtüsü (Poşu), Gözlük ve 1 şişe Su Kişibaşı 6.-USD
· Buggy Çöl Safari // Buggy 2'li 50 USD , Buggy 4'lü 60 USD (Çocuk İndirimi Yoktur)
Otelinizden alınarak başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek aksiyon dolu bu eğlenceli turda 4 tekerli Buggy araçlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek, muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek ve çölde deveye binme imkânı bulacaksınız. Son durağımız olan Bedevi çadırında çay ikramı ile dinlenecek ve otelinize geri bırakılacaksınız. *** Bedevi Çayı ve Kask tur fiyatına dahildir. Baş &Yüz Örtüsü (Poşu), Gözlük ve 1 şişe Su Kişibaşı 6.-USD
· Çölde ATV Safari ve Bedevi Kampında Akşam Yemeği // ATV Tek kişi 50 USD, ATV iki kişi 60 USD (Çocuk İndirimi Yoktur)
Otelinizden alınıp çölde safari alanına gidiyorsunuz. 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek, muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek ve çölde deveye binerek kısa bir gezi yapacaksınız. Son durağımız olan Bedevi çadırında çay ikramı ile dinlenebilir ve yemek öncesi tazelenebilirsiniz. Tur bitimi hep birlikte çölün ortasına konumlandırılmış Bedevi kampına gidiyoruz. Burada bedevi çadırında akşam yemeği ve oryantal dans ve gösteriler eşliğinde eğlenceli saatler geçireceksiniz. Bu otantik deneyimi kaçırmayın!..**Yemek Menüsü: Salata çeşitleri, pilav, patates, Mangal Tavuk ve Köfte. Alkolsüz içecekler dahildir. *** Bedevi Çayı ve Kask tur fiyatına dahildir. Baş&Yüz Örtüsü (Poşu), Gözlük ve 1 şişe Su Kişibaşı 6.-USD
İlk yorumu siz yapın