Sizleri İkisi Bir Arada Olan Tatile Davet Ediyoruz...
3 Yıldızlı İBİS Hotel
2 / 3 Kişilik Odada Kişi Başı : TL (Ulaşım ve Kayak Takımı Dahil)
Siz değerli misafirlerimizi buluşma noktasından aldıktan sonra ULUDAĞ'A doğru hareket ediyoruz ve Uludağ Turumuz Başlıyor. Yaklaşık 3,5 saat sürecek yolculuğumuzun ardından, ULUDAĞ meydanına ulaşıyoruz. Burada sizleri serbest bırakıyor ve gerek otellerin gerekse de liftlerin imkanlarından faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca ekstra olarak, kayak yapabilir, telesiyejle zirveye çıkabilir, kar motoruna binebilir, otellerde vakit geçirebilir,kafeteryalarda çay kahvenizi yudumlayabilir, dağın tepesinde sıcak şarap içebilir ya da çevre gezisi yapabilirsiniz.
16:00 da buluşup akşam yemeği ve konaklama için otelimize doğru hareket ediyoruz. (Gece dileyen misafirlerimiz istirahet ederken dileyen misafirlerimiz club etkinliğimiz ile eğlenceye devam edebilirler)
Sabah otelde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz tekrar Uludağ’a çıkıp karın keyfini çıkarırken dileyen misafirlerimiz kültürel anlamda değeri olan Bursa ilimizde serbest zaman geçirebilirler.
Aracımız Uludağ dan 16:00, Otel önünden 17:00 da kalkıp, Meşhur Bursa İskenderi ve Kestane Şekeri yemeden geri dönülmez, molamızın ardından İstanbul'a doğru hareket etmektedir. Yaklaşık 3,5 saatlik bir yolculukla İstanbul'a ulaşıp siz misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyor ve yeni turlarımızda sizleri tekrar aramızda görmek umuduyla vedalaşıyoruz.
Konsept:
KAHVALTI Açık Büfe veya Set Menü
AKŞAM YEMEĞİ Açık Büfe veya Set Menü
Otobüs Kalkış Noktalarımız ve saatlerimiz:
04.30 İncirli Alfemo Önü
05.00 Mecidiyeköy Teknosa - Simit Sarayı Önü
05.30 Kadıköy Evlendirme Dairesi önü
05.50 Kartal Köprüsü
- Otobüslerimiz 54,46,27 ve 16 lık turumuzun sayısına göre değişiklik göstermektedir. Araçlarımız genelde 46 lık olup 2012 model üstü tv koltuklı turizm paketli araçları tercih etmekteyiz.
- Yolculuk esnasında misafirlerimizin yolculuğunu keyifli hale çevirmek için ikramlarımız mevcuttur.
- Konaklamalı turlarımızda misafirlerimizin seyahat sigortaları muhakkak yapılmaktadır, zorunludur ve fiyata dahildir.
- Tur başlangıcından bitişine kadar rehberlerimiz misafirlerimizle bire bir ilgilenip yönlendirmektedir.
EKSTRA ALIMLAR İÇİN İNDİRİMLİ FİYATLAR
Kayak + Kayak Ayakkabısı + Baton = TL
Snowboard + Snowboard Botu = TL
Kar Pantolonu + Kar Montu = TL
Öğle Yemeği = TL (Sucuk Ekmek + İçecek)
ÖNEMLİ NOTLAR:
* 0-6 yaş arası çocuklar koltuk ve konaklamada yatak almamak kaydı ile ÜCRETSİZ dir. Koltuk talep edilirse TL, yatak talep edilirse TL ücret ödenmesi gerekmektedir. 6 yaş üstü çocuklar tam ücrete tabidir. Çocuk katılımcıların rezervasyon esnasında belirtilmesi zorunludur.
* Tek kişilik single konaklamalarda TL fiyat farkı alınır.
* Hava muhalefetinden dolayı pistlerin kapatılması, yoğun kar yağışı veya başka bir sebepten dolayı yolların yetkililer tarafından kapatılması ve bunlardan dolayı oluşabilecek gecikmelerden firma (acente) kesinlikle sorumlu değildir.
* Son 7 gün içinde yapılan rezervasyonlarda sitemizden satış için kontenjan gözükse dahi anlık oluşabilecek yoğunluklar nedeniyle satın alım yapmadan bize ulaşarak müsaitlik sormanız gerekmektedir.
* MİSAFİRLERİN BU ŞARTLARI KABUL EDEREK SATIN ALMALARI GEREKMEKTEDİR.
İlk yorumu siz yapın